Studiedagen

De school organiseert een aantal studiedagen per jaar om de deskundigheid van het team te vergroten. Alle kinderen zijn de gehele dag vrij op een studiedag. Op studiedagen werken alle leerkrachten gezamenlijk aan de ontwikkeling van de school. Onder aan deze pagina zijn de voor dit schooljaar geplande studiedagen te vinden.

Administratiedagen

Op administratiedagen werken de leerkrachten aan de administratie van de groep. Ze analyseren onder andere de toetsen, bereiden de gesprekken met ouders voor, schrijven handelingsplannen voor individuele kinderen. De leerkrachten kunnen deze dagen zelf invulling geven aan hun administratieve werkzaamheden. Op deze dagen zijn de leerkrachten (die die dag hun werkdag hebben) op school aanwezig. De kinderen zijn deze dagen vrij.

Margedag

Per schooljaar is er één margedag beschikbaar. Deze dag kan ingezet worden voor calamiteiten zoals ijsvrij, staking, et cetera. Wanneer deze dag gedurende het schooljaar niet gebruikt wordt, hebben de kinderen vrij op de laatste vrijdag van het schooljaar. Dan begint de zomervakantie dus een dagje eerder! Dit wordt in de één na laatste nieuwsbrief gecommuniceerd.

Hieronder een overzicht van de studie- en administratiedagen. Dit zijn dus de dagen dat de kinderen vrij zijn buiten de vakanties om. Let op, deze dagen zijn niet voor beide locaties hetzelfde!

 

Schooljaar 2023-2024

 Studiedagen & administratiedagen komend schooljaar (de kinderen zijn deze dagen vrij)
● maandag 11-09-2023
● maandag 23-10-2023
● woensdag 06-12- 2023
● vrijdag 16-02-2023
● donderdag 28-03-2023
● dinsdag 21-05-2023
● woensdag 12-06-2023